A BKF az ország legnagyobb magánfőiskolájaként négy szakterületen - kommunikáció, üzlet, turizmus, művészet - biztosít teljes képzési kínálatot és azonnal használható tudást a felsőfokú szakképzéstől az alap- és mesterképzéseken át a szakirányú továbbképzésekig. 


A tudás mellett nagy hangsúlyt fektetünk a kompetenciafejlesztésre: a kreatív gondolkodást és kommunikációs képességeket fejlesztő egyedülálló tréningrendszerünk a tandíj része csakúgy, mint a nyelvoktatás. 

 

Turizmus képzések: 
Valódi gyakorlat, best practicek, a legújabb trendek a szakma legjobbjaitól

 

Turizmus-vendéglátás alapképzés (BA)
Az átfogó iparági ismeretek mellett a turizmus egyes részterületeinek technikáit sajátíthatja el. Specializációk: Egészségturizmus, Hivatásturizmus és rendezvényszervezés, Gasztronómia, Nemzetközi szállodamenedzsment, International Hotel and Hospitality Management 

 

Turizmus-menedzsment mesterképzés (MA)
Gyakorlatorienált vezetőképzés, ahol két speciális terület szakértőjévé is válhat: Turisztikai desztináció mendezsment (TDM); UNESCO-Világörökségi színhelyek turisztikai menedzsmentje (angolul) - Közép-Európában csak a BKF-en, illetve a két szakterület legfontosabb témáit ötvöző Desztináció- és örökségmenedzsment szakirány.

 

http://www.bkf.hu/