Madarassy Ügyvédi Iroda küldetése és sikerének alapja, hogy Ügyfeleik szerint jogi tanácsaink személyre szabott, hatékony és gyakorlati választ adnak üzleti problémáikra.

 

Fő célkitűzésük, hogy tanácsadói munkájuk során mindenkor egyedi megoldásokat dolgozzanak ki ügyfeleik összetett igényeire. Hisznek abban, hogy tudásuk és tapasztalatuk közvetlenül is növeli ügyfeleik cégének és szolgáltatásainak az értékét.
 
 A folyamatosan bővülő, szerteágazó tevékenységű hazai és nemzetközi ügyfélkör igényeinek kielégítése érdekében szolgáltatásaik alapvetően a gazdasági jogterületet ölelik fel. Jogi tanácsadási és képviseleti gyakorlatuk érinti a klasszikus polgári jogi jogterület valamennyi válfaját, így különösen társasági-, ingatlan-, munka-, IT- és szerzői/szellemi alkotások joga. Mindezeken túl rendszeresen képviselik ügyfeleik érdekeit közbeszerzési és peres eljárásokban, valamint közigazgatási ügyekben, de tevékenységük kiterjed a civil szféra igényeinek kielégítésére és magánszemélyek kiszolgálására is.

Munkájuk során szoros együttműködésben dolgoznak más ügyvédi irodákkal, nemzetközi és hazai könyvelő irodákkal, könyvvizsgálókkal, marketing- és informatikai cégekkel, igazságügyi műszaki szakértőkkel, ingatlan-ügynökségekkel, valamint hitel- és biztosításközvetítőkkel. Ezáltal nemcsak jogi, hanem a más területeket is figyelembe vevő komplex gazdasági megoldásokat tudnak kidolgozni.Irodájuk a folyamatos, szakmai önképzés mellett nagy hangsúlyt fektet az élő szakmai nyelvtudásra, illetve külföldi jogrendszerekben való tájékozódás képességére.
Azokon a jogterületeken, ahol Irodájuk esetleg nem rendelkezik a specializált ismeretekkel, ott a két partner irodákkal fennálló megállapodások alapján bármikor tudjákk biztosítani a kívánt megoldásokat, így különösen büntetőjog, szabadalmak vagy más, speciálisabb témák esetén.

 

Irodájuk kiterjed kapcsolathálóval rendelkezik vidéki ügyvédi irodákkal, így hatékonyan és alacsony költséggel tudja a székhelytől eltérő helyszínen történő jogi szolgáltatást biztosítani. 

 

Az alapítástól eltelt több, mint 10 év alatt immár magasan képzett és komoly szakmai háttérrel rendelkező csapat alakult ki és áll ügyfeleik (gazdasági társaságok, pénzügyi vállalkozások, magánszemélyek, egyesületek, alapítványok stb.) rendelkezésre. Irodájuk jelenleg nyolc jogász rendelkezésre állását tudja garantálni, ezáltal biztosítva a mindenkori gyors reakcióidőt, illetve a szükséges specializált szakértelmet. Munkájukat többtagú titkársági, illetőleg adminisztrációs háttér teszi folyamatossá, gyorssá és megbízhatóvá.

 

A Madarassy Ügyvédi Iroda 2003-ban kezdte meg működését. Az Iroda alapítója dr. Madarassy Tamás ügyvéd (korábban a Corvinus egyetem üzleti jogi tanszékének adjunktusa). 

 

Madarassy Ügyvédi Iroda
Székhely: H-1117 Budapest, Váli utca 4. 4. em. 2. aj.

Mobil: (+36 30) 711-8-115
 

Érdeklődés és árajánlatkérés: info@hotelklaszter.hu