Sprawdź oferty
hoteli wellness!

info@hotelklaszter.hu +36 70 433 5917

Sprawdzę

Duna Relax & Event Hotel ****

1 osoba 2 noc

31 600 Ft

Oferty dnia- pakiety wellness

Hotel Narád& Park**** -
Pokój dwuosobowy Standard / 1 osoba / 2 noc

Hotel Narád& Park****
Sprawdzę 34 800 HUF

Miskolci Kocsonya Farsang 2015.

A Becherovka Miskolci Kocsonya Farsang 2015. február 5-8. között kerül megrendezésre Miskolc belvárosában. A rendezvény valamennyi szabadtéri programja ingyenes. Koncertek, kézműves és gasztronómiai vásár, vendéglátó egységek, őstermelői piac, népművészeti vásár.


Az ország egyik legnagyobb gasztronómiai fesztiválja és vására. A fesztivál a farsangi időszakban kerül megrendezésre Miskolc belvárosában. Kirakodó vásárán több száz kézműves és gasztronómiai árus jelenik meg. Nincs kocsonyafesztivál igazi kocsonya nélkül, ezért a széles körű gasztronómiai kínálatban a kocsonya is fontos szerepet kap.

 

Programkínálatában több tucatnyi koncert, számos gyermek- és családi program található – öt színpadon – a karneváli hangulatot megidézve, melyek ingyenesen látogathatók. A fesztivál ideje alatt minden korosztály megtalálja az igényes és színvonalas szórakozási lehetőséget. A rendezvény február 5.-én 15:00 órától nyitja kapuit és 8.-án 18:00 óráig tart nyitva, melynek eseményei a miskolci Villanyrendőrtől (Kazinczy utca) a Szent István térig tartanak a főutcán, valamint a kapcsolódó területeken. Öt színpad kerül felállításra, melyeken már napközben megkezdődnek az események és késő estig (22:00 óra, szombaton 24:00 óra) tartanak. A színpadokon a hazai könnyűzenei élet legnépszerűbb előadói lépnek majd fel.

 

Fellépnek többek között a Bíborszél, BMV, Cloud 9+, ByeAlex, Czemende, Deniz, Hősök, IrieMaffia, Ganxsta Zolee és a Kartel, Kerekes Band, Kiss Kata Zenekar, Kovács Kati, Liquid Limbs, Majka & Curtis, Mary Popkids, Ocho Macho, P. Mobil, Paddy and the Rats, Pál Dénes, Somló Tamás, Sub Bass Monster, Vince Lilla….

 

Szálláslehetőség a környéken:  Hotel Auróra**** Miskolctapolca

Kapcsolódó képek

© 2014 | Turisztikai Hotel Klaszter - Minden jog fenntartva

logo logo logo logo