Sprawdź oferty
hoteli wellness!

info@hotelklaszter.hu +36 70 433 5917

Świąteczne długie weekendy

inne oferty

Wellness weekend

Mosolygós szálloda lett a Hotel Opál

A Mátra kapujában, a Gyöngyös belvárosához közel található három csillagos Hotel Opál Superior elsőként nyerte el hazánkban a "Mosolygós szálloda" címet.

A "Mosolygós szálloda" címet a Mosolygós Magyarországért összefogás hozta létre. Egy olyan jelképrendszert jelent - mondta érdeklődésünkre Dinya Anikó értékesítési vezető -, amellyel a hotel vendégeit az ott eltöltött napokon igyekeznek jó kedvre deríteni és mosolyt csalni az arcukra. Így például a szobájukba érkező turisták személyre szóló pozitív üzenetet kapnak, sőt plakátokon is találnak ilyeneket a szállodában. A wellness részlegben pedig pozitív tartalmú tanmesét olvashatnak. Ezek mellett "Küldjön egy mosolyt a Hotel Opálból" címmel ingyenesen adhatnak fel képeslapot a szeretteiknek, ismerőseiknek.

 

Az elsősorban üzleti szállodaként működő Hotel Opált egy éve újították fel, több mint félmilliárd forintért. Harmincöt szobával és nyolcvan férőhellyel rendelkeznek és több mint hatvan nagyobb hazai, illetve külföldi céggel alakítottak ki kapcsolatot, akik rendszeresen tartanak konferenciákat, tréningeket, üzleti tárgyalásokat a szállodában.

 

Forrás: Turizmusonline.hu

Kapcsolódó képek

© 2014 | Turisztikai Hotel Klaszter - Minden jog fenntartva

logo logo logo logo