Sprawdź oferty
hoteli wellness!

info@hotelklaszter.hu +36 70 433 5917

Świąteczne długie weekendy

inne oferty

Wellness weekend

37. Kaláka Fesztivál

Idén is különleges programmal, kiállításokkal, gyerekprogramokkal, templomi koncerttel várunk titeket Egerben 2016. június 23-26-án. Ebben az évben a Kaláka Fesztivál és a Múzeumok Éjszakája (MúzÉj) egy időben lesz, s így programjaink kapcsolódnak, összefonódnak és kiegészítik egymást.


Hagyományoknak megfelelően verskoncerttel indítunk csütörtökön (június 23-án) Bélapátfalván, a híres apátságban. Hivatalosan  pénteken délután (június 24.), az Eszterházy téren, a ParkSzínpadon nyitjuk meg a fesztivált, majd késő délutántól a Dobó István Vármúzeumban folytatódik a koncertprogram mindhárom nap.


Szombaton és vasárnap délelőtt az Eszterházy téren gyerekprogramokra várjuk a családokat. A Ciszterci templomban szombat délután a „Hegyi beszéd”-dalciklus lesz látható.


Ugyanitt péntektől a Kézműves vásáron nem csak nézelődhetnek, vásárolhatnak az érdeklődők, de idén különleges kínálatukkal bemutatkoznak a Bükki Nemzeti Park területén élő kézművesek is.


Ebben az évben a Kaláka Fesztivál és a Múzeumok Éjszakája (MúzÉj) egy időben lesz, s így programjaink kapcsolódnak, összefonódnak, egymást kiegészítik.


Június 25-én, szombaton az egri múzeumok, kiállítóhelyek, közművelődési intézmények többsége nyitva lesz éjfélig, s lesznek ott is zenei előadások, amelyek – többségében – a Kaláka Fesztivál részei.

Részletes program a Kaláka Fesztivál hivatalos honlapján!

Kapcsolódó képek

© 2014 | Turisztikai Hotel Klaszter - Minden jog fenntartva

logo logo logo logo