Biuletyn

Zapisz się, aby mieć zawsze najświeższe informacje!

Elégedettek voltak a kiállítók a szegedi vásárral

Sikeresnek bizonyult az új helyszínen megrendezett hétvégi szegedi utazási kiállítás. Új helyszínen, az Árkád Bevásárlóközpont sétálóutcáján rendezték meg 2014. március 22-23-án a VIII. Szegedi Utazási Börze Utazás és Szabadidő Szakkiállítást.

Az új helyszín jó döntésnek bizonyult, mert a kiállítók elégedettek voltak és a látogatók is pozitív visszajelzésekkel erősítették meg a rendezvény szükségességét. A kiállítók mindannyian aláírták azt a köszönőlevelet, amelyben a rendezvényt szervező társaság két vezetőjének, Majoros Ágnesnek és Majoros Jánosnak fejezték ki elismerésüket.

 

"Az online előretörésével az utazási kiállítások érteme és haszna több esetben megkérdőjeleződik. A szegedi utazási börze pozitív példa arra, hogy jó szervezéssel, megfelelő helyen, előzetesen beharangozva érdemes utazási kiállítást rendezni, és ezen kiállítóként részt venni. Nekünk már szombaton 14 órára elfogyott az összes prospektusunk, amit két napra hoztunk, és több mint 50 konkrét ajánlatkérést rögzítettünk" - osztotta meg velünk pozitív szegedi tapasztalatait Marosi Zsuzsa, a Turisztikai Hotel Klaszter ügyvezetője. 

Kapcsolódó képek

logo logo logo logo

© 2014 | Turisztikai Hotel Klaszter - Minden jog fenntartva

logo logo logo logo