Biuletyn

Zapisz się, aby mieć zawsze najświeższe informacje!

E-InfoPontokat telepített a Turisztikai Hotel Klaszter Észak-Magyarországon

A Turisztikai Hotel Klaszter menedzsment cége, a Travel Online Kft. több mint 55 millió forint támogatást nyert a TDM-eknek kiírt, klaszterekre is vonatkozó pályázaton, egyik vállalásukként 8 különböző Észak-magyarországi helyszínen helyeznek ki kültéri e-InfoPontokat.

 

A helyszínek adottságaihoz illeszkedő egyedi külső kialakítású, vandálbiztos, kapacitív érintőfelületű e-InfoPontok magyar, angol, német és lengyel nyelvű menürendszere számos szolgáltatást kínál.

 

A térségbe látogató vendégek ingyenesen készíthetnek élményfotót, majd egyedi elektronikus képeslapok közül választhatnak, melybe a beillesztett fényképet e-mailen elküldhetik. A régióban eltöltött idő, ezáltal maradandó emlékképpé válik, miközben Észak-Magyarország marketing és reklámcéljait segíti. A felhasználók célzott internet oldalakat is megnyithatnak, ezáltal többlet információt kapnak a környékbeli látnivalókról, a programokról, kikapcsolódási lehetőségekről.

 

Az Észak-Magyarországra látogató turisták élményeit Egerben és vonzáskörzetében 4 helyszínen (az Eger Termálfürdőnél, a Hotel Eger & Parknál, a Hotel Koronánál és a Thermál Park Hotelnél), valamint a Mátra vidéken is 4 helyszínen (a Hotel Narád & Parknál, a Hotel Opálnál, a Lifestyle Hotel Mátránál és az Oxigén Wellness Hotelnél) színesítik az e-InfoPontok szolgáltatásai.

logo logo logo logo

© 2014 | Turisztikai Hotel Klaszter - Minden jog fenntartva

logo logo logo logo