Biuletyn

Zapisz się, aby mieć zawsze najświeższe informacje!

Nemzetközi megállapodást írt alá a Turisztikai Hotel Klaszter és a Jurajski Klaszter

A lengyel Jurajski Klaszter 2013. októberében vendégül látta a Turisztikai Hotel Klasztert Ogrodzieniecben, Dél-Lengyelországban. A kiutazást megelőző több hónapos egyeztető tárgyalások eredményeként együttműködési megállapodást írt alá egymással a két szervezet.

A 3 nap alatt különféle szolgáltatókhoz látogatott el a magyar klasztermenedzsment. Színvonalas szállodák (Hotel Centuria, Hotel Zawiercie) mellett egy helyi sörfőzde (Browar na Jurze), a sziléziai várakat egyedülállóan rekonstruáló Park Miniatur és egy struccfarm (Ferma Strusi) mutatkozott be.

Több lengyel klasztertaggal személyesen is sikerült találkoznia a magyar klaszter menedzsment  vezetőinek. A Jurajski Klaszter működésének alaposabb megismerésére egy általuk szervezett havi gyakoriságú továbbképzésen nyílt lehetőség, mely a magyar turisztikai klasztereknek példaértékű. A rendezvényen Udvari Alicja klasztermenedzser tartott előadást a Turisztikai Hotel Klaszter munkájáról, fejlődéséről, valamint ismertette a két klaszter közötti együttműködés alternatíváit, és mindennek szükségszerűségét a két ország klasztertagjainak érdekében.

Az aláírt megállapodásban mindkét fél hangsúlyozta a klaszterek hatékonyságának és ismertségének növelését. Ennek érdekében a felek célja közösen folytatott online és offline marketing tevékenység, egymás képviselete kiállításokon, különböző rendezvényeken, fórumokon, valamint honlapjaik harmonizálása, a lengyel-magyar nyelv prioritásával. Népszerűsítik egymás termékeit és szolgáltatásait, együttműködnek felsőoktatási intézményekkel, támogatva a szakmai utánpótlás gyakorlati képzését. Közös érdekérvényesítéssel, innovatív technológiák alkalmazásával törekszenek újabb nemzetközi kapcsolatok létesítésére.

Kapcsolódó képek

logo logo logo logo

© 2014 | Turisztikai Hotel Klaszter - Minden jog fenntartva

logo logo logo logo