Tekintse meg
Wellness és Hotel kínálatunkat!

info@hotelklaszter.hu +36 70 433 5917

Ünnepi hosszú hétvége

További ajánlatok

Wellness hétvége

Egri nyári programok 2018. Július

Júliusban is számos színes program várja Egerben!

2018. JÚLIUS 5 - 8. / ÉRSEKKERT

XXII. EGRI BIKAVÉR ÜNNEP

2018-ban már huszonkettedik alkalommal rendezi meg Eger Város Hegyközsége az Egri Bikavér Ünnepet Szent Donát, a szőlőskertek, szőlősgazdák védőszentjének napja alkalmából a belváros szélén található Érsekkertben. A bemutatkozó egri borászok kiváló borokat és a város legjobb éttermei az italokkal harmonizáló ételeket kínálnak az érdeklődőknek.
A Hungarikum Egri Bikavér és az Egri Csillag borok mellett a helyi termelők rozé borai is ott lesznek a kínálatban.
Részletek: bikaverunnep.hu

 

JÚLIUS 13. 21.00 / LÍCEUM UDVAR

AGRIA NYÁRI JÁTÉKOK CSÓKOS ASSZONY

NAGYOPERETT A PESTI MŰVÉSZ SZÍNHÁZ VENDÉGJÁTÉKÁBAN

Zerkovitz Béla, az egykori szegedi építészmérnök híres operettje, a Csókos asszony sikert sikerre halmozott Európa neves operettszínpadain.
A történet abban az időben játszódik, amelyet „békebeli Pest” néven szoktak emlegetni, és minden korosztálynak szól, mindenkit megmosolyogtat és megnevettet, hiszen szereplői egyszerű, hús-vér emberek – akár lehetnénk mi is.
Jegyár: 3500 Ft
Jegyek kaphatók: jegy.hu, Agria Nyári Játékok Jegyértékesítő Pont (Eger, Eszterházy tér)
Részletek: agriajatekok.hu

 

JÚLIUS 14-16. és 18-22. 20.30 / ÉRSEKKERT

VIII. EGRI ÉRSEKKERTI NYÁRI JÁTÉKOK ANCONAI SZERELMESEK ZENÉS KOMÉDIA

A komédia elröpít egy letűnt világba. Oda, ahol a nő szelíd és karcsú, a férfi erős és bátor, ahol télen hideg van, nyáron meleg van, ahol a tavasz zöld, az ősz meg sárga, a boszorkány gonosz, a tündér jó. Olasz életérzés, szerelem és sláger-sláger hátán. Két óra felhőtlen szórakozás, némi cinkos összekacsintással, egy csipet erotikával és bőséges humorral nyakon locsolt nosztalgiával, azaz a legjobb kulturális koktél egy fárasztó nap utáni felüdüléshez.

Jegyár: 3600,-

Jegyek kaphatók a Pinceszínház Infopontban (Eger, Eszterházy tér – Egyetem előtt), illetve a helyszínen a kezdés előtt 1 órával.

Részletek: pinceszinhazeger.hu

 

JÚLIUS 17. 20.00 / EGER, SZÉCHENYI UTCA

NYÁRESTI KONCERTEK SUBA ATTILA & THE SOULFOOL BAND

2014 elején Suba Attila magyar soul énekes életre hívta a SoulFool Band-et. Saját számaikban a régi soul és gospel dalok hangulatát modern hangzásban mutatják be. A New Orleans swing a kiinduló pont, és onnan haladnak a blues, a soul határain egyenesen a gospel és a New Orleans-i fesztivál-hangulat felé.

Olyan neves zenészek befolyásolják stílusukat, mint James Brown, Ray Charles és Otis Redding, valamint saját szerzeményeikben is törekednek a modern soul és gospel hangulat megteremtésére. Amerikai hangzással, izgalmas és interaktív koncerttel repítik vissza a közönséget az 50-es évek és a mai New Orleans világába!

A koncert ingyenes. Részletek: ekmkeger.hu

 

JÚLIUS 20. 21.00 / PLÁZA UDVAR

MAJKA & CURTIS TURNÉ 2018 / EGER

Majka szókimondó szövegeivel és őszinte stílusával robbant be a rap világába. Olyan híres rap és RnB előadókkal készített közös lemezeket, mint Dopeman, Pápai Joci, vagy Tyson. Curtisszel készített nagy sikerű, Fonogram-díjas „Belehalok” című dala évek óta a rádiók kedvence, a YouTube-on is közel 50 milliós nézettséggel büszkélkedhet.

Kapunyitás 19.00

Jegyár: Elővételi: 4000,-, Helyszíni: 5000,-

Jegyek kaphatók: tixa.hu, Smilodon Tattoo, Dobó tér 1., Hippolit Terrace-Katona tér 2.

Részletek: https://tixa.hu/majka_curtis_eger

 

JÚLIUS 21. 21.00 / LÍCEUM UDVAR

AGRIA NYÁRI JÁTÉKOK

MARICA GRÓFNŐ – NAGYOPERETT

KÁLMÁN IMRE EGYIK LEGSIKERESEBB ÉS LEGHÍRESEBB OPERETTJE A MARICA GRÓFNŐ.

Ahogy az az operettekben lenni szokott – ártatlan füllentésekből hatalmas kalamajka kerekedik, a szereplők saját csapdájukba (és szerelembe) esnek. Közben pedig olyan slágerek szólnak, mint a Szép város Kolozsvár, Hej, cigány, Szent Habakuk, Ringó vállú csengeri violám, melyek a legkülönbözőbb stílusokba kalauzolják a nézőt: az amerikai foxtrottól a shimmy-ig, a bécsi keringőtől a magyar csárdásig és a cigányzenéig.

Jegyár: 3500 Ft. Jegyek kaphatók: jegy.hu, Agria Nyári Játékok Jegyértékesítő Pont (Eger, Eszterházy tér)

Részletek: agriajatekok.hu

 

JÚLIUS 25. 21.00 / EGER, SZÉCHENYI UTCA

NYÁRESTI KONCERTEK

„HÉTHAVAS” A GAJDOS ÉS A NEOFOLK EGYÜTTES KÖZÖS KONCERTJE

A több, mint 30 éves egri Gajdos zenekar (Népművészet Ifjú Mestere, Megyei Príma díj, Pro Agria díj) ismertségét és népszerűségét az autentikus népzene hiteles és hatásos megjelenítésén túl a lírai hangvételű vagy éppen erőteljesen megszólaló feldolgozásoknak köszönheti.

A 2004-ben, Pécsen alakult NeoFolk zenekar (zeneszerzői díj, fesztiváldíj) zenéje lüktető és érzelemgazdag világzene, különleges hangulatú, néhol a Kárpát-medence, a Balkán, másutt a Közelkelet zenei hagyományait idézi. Az együttes saját szerzemények és népdalfeldolgozások virtuóz megszólaltatója, számos hazai és nemzetközi művészeti eseményen, fesztiválon képviselték szűkebb hazájukat és az országot.
Gál Elemér egri író regényéből, Héthavas gyermekei címmel előadás készült a Gárdonyi Géza Színházban. A darabhoz a zenei anyag összeállítását a NeoFolk zenekar szerzőpárosára bízták, vendégzenészként pedig a Gajdos zenekar tagjai működtek közre. Így kötöttek ismeretséget és barátságot, a közös munka pedig a lehetséges zenei együttműködés kereteit is felvázolta.

A koncert ingyenes.

Részletek: ekmkeger.hu

 

JÚLIUS 25. 21.00 / LÍCEUM UDVAR

AGRIA NYÁRI JÁTÉKOK

NOSTRADAMUS – VILÁGOK VÁNDORA - EXPERIDANCE

Az ExperiDance tánctársulat merész lépésre szánta el magát: sok év után újra egy önfeledten bolondozós alkotást állít színpadra. A Nostradamus – Világok vándora igazi örömjáték, amely az ExperiDance-repertoár leglátványosabb koreográfiáit csavarja meg úgy, hogy a darab egy nagy időutazássá válik országokon és korokon át. A történet szerint Nostradamus egy időutazós világkörüli útra viszi csalfa feleségét, hogy a kedvében járjon és megmutassa neki: lám, minden jóslata valóra vált. A világkörüli út hangulatfelelőse és idegenvezetője Ganxsta Zolee zenész-színész.

Jegyár: 4900 Ft

Jegyek kaphatók: jegy.hu, Agria Nyári Játékok Jegyértékesítő Pont (Eger, Eszterházy tér).

Részletek: agriajatekok.hu
 

 

JÚLIUS 28. 16.00-20.00 / SZÉPASSZONYVÖLGY, VÖLGYPARK

KÖZPONTBAN AZ EGRI CSILLAG ÉS A VILÁGZENE

VÖLGY KÓSTOLÓ A SZÉPASSZONYVÖLGYBEN EGYSZERRE/EGY HELYEN

Szeretted volna már egyszer, egy helyen kóstolni a legjobb egri borokat? Mindezt kiváló, az adott borhoz illő zenékre? Mindezt kizárólag itt kapható egyedi logózott poharakban? és MINDEZT egy pohár áráért?
“Központban a ...” című karakteres egri borokat és pincéket bemutató hagyományteremtő programjaink egyedülálló módon teszik emlékezetessé, különlegessé a Szépasszonyvölgy borfajtáit a megújult Egri Bornegyedben.
Vendégeink a helyszínen, a lila zászlós helyeken vásárolható logózott, egyedi Völgykóstoló poharak megvásárlásával szerezhetnek jogosultságot a borok kóstolására és a programokon való részvételre!

ÁRA 1.990,-Ft/fő.

Részletek: egribornegyed.hu



JÚLIUS 28. 21.00  MÁRAI SZABADTÉRI SZÍNPAD, SZÉPASSZONYVÖLGY

MAGNA CUM LAUDE KONCERT

Magna Cum Laude hazánk egyik legnépszerűbb pop-rock csapata, akiknek olyan slágereket köszönhetünk, mint a Színezd újra, a Pálinka dal vagy a Vidéki sanzon. Történetük 1999-ben kezdődött, amikor első komolyabb sikerüket érték el a Wanted tehetségkutató verseny megnyerésével. Az igazi áttörést azonban a 2006-os Minden állomás című lemez hozta meg a gyulai srácoknak, amivel 2 Fonogram-díjat és egy Viva Cometet is hazavihettek. Innen pedig nem volt megállás a zenekar számára, hamar a klubok és fesztiválok elengedhetetlen fellépőivé váltak. Titkuk pedig egyszerű: mély, elgondolkodtató dalokat adnak elő olyan fiatalos, lendületes módon, hogy azzal bizony kirúgják a ház oldalát!

Jegyár: Early Bird: 3500,- Elővételi: 4500,- Helyszíni: 5000,-

Jegyek kaphatók a Tourinform Irodában, Eger, Bajcsy-Zsilinszky út 9., a tixa.hu-n  és a helyszínen.

Részletek: marai-eger.hu
 

 

JÚLIUS 31. 20.00 / EGER, SZÉCHENYI UTCA

MÜLLER PÉTER SZIÁMI ANDFRIENDS

Az MP Sziámi AndFriends rendkívül sikeres és állandó résztvevője a hazai fesztiváloknak és kluboknak. Programjuk professzionálisan szórakoztató, de elgondolkodtató is egyben, mélyen meg is érinti a hallgatókat-nézőket és a táncmulatság sem marad el soha.Nemrég nagylemezük jelent meg Nevess magadra címmel. Az AndFriends zenekar a friss számokon kívül játssza a 80- as évek best of-ját: a könnyűzenei underground (URH, Kontroll, Sziámi), repertoárjának legjavát. Sok ezek közül az énekes-szövegíró Müller Péter Sziámi nevéhez kötődik.

A koncert ingyenes.
Részletek: ekmkeger.hu

Kapcsolódó képek

© 2014 | Turisztikai Hotel Klaszter - Minden jog fenntartva

logo logo logo logo