Tekintse meg
Wellness és Hotel kínálatunkat!

info@hotelklaszter.hu +36 70 433 5917

Ünnepi hosszú hétvége

További ajánlatok

Wellness hétvége

Best of Budapest & Hungary díj negyedik alkalommal is!

Budapest Week Publishing kiadó 1993 óta minden évben közvélemény kutatást végez olvasói és üzleti partnerei körében arról, hogy kit tartanak a hazai vendéglátó-, szálloda és más szolgáltatói szféra legjobbjainak.

Az így beérkező szavazatok alapján, a kiadó szigorú ellenőrzésével ítélik oda, a közel hatvan szolgáltatói kategória legjobbjainak járó elismerést. Idén harmadik alkalommal vehette át hazánk egyik legjobb wellness szállodájának járó díjat.

 

Az elfogulatlan díj a LIFESTYLE HOTEL MÁTRA****superior magas színvonalon, megbízhatóan és állandó minőségben biztosított szolgáltatásinak szól, annak, hogy a szálloda vezetése és munkatársak elhivatottsága garancia arra, hogy a hegyvidéki életmódszálloda szolgáltatásait igénybe vevő vendégek bármikor visszatérve mindig ugyanazzal a magas minőséggel találkoznak.

 

Kollégáimmal közösen nap, mint nap nagy odaadással dolgozunk azon, hogy vendégeinknek minőségi élményeket nyújtsunk, hogy pihenésüket így teljessé és maradandóvá. A vendéglátás nem kötelességünk, hanem szenvedélyünk” mondta Henyecz Krisztina marketing és PR menedzser.

Kapcsolódó képek

© 2014 | Turisztikai Hotel Klaszter - Minden jog fenntartva

logo logo logo logo