Hírlevél

Érdemes feliratkozni a legfrissebb információkért

Teleki-Degenfeld Kastélyszálló****
Észak-Magyarország régió, Szirák

KASTÉLYSZÁLLÓ 
 
Az 1748-ban épült egykori Teleki-Degenfeld kastély az egyik legszebb barokk kastélyok közé tartozik, Budapesttől 75 km-re, ami 1985-től három csillagos, 1998-tól pedig négy csillagos szállodaként működik.
2002-től pedig a világ számos országát átfogó Forever Resorts nemzetközi üdülési láncolatának egyik gyöngyszeme. 
 
SZOBÁK, LAKOSZTÁLYOK
 
A Teleki-Degenfeld Kastélyszálló**** 27 db kétágyas fürdőszobás szobával és lakosztállyal rendelkezik.
 Szobák a kastély főépületében, szárnyépületben és a wellness központjában is foglalhatóak. A Kastély főépületi szobák alapterülete, korhű berendezése, süvegboltíves mennyezete és a teljes miliő tökéletesen felidézi a XVIII. század eleganciáját. 
 
SONYA HEALTH & BEAUTY WELLNESS KÖZPONT 
 
A kastély parkjában található Sonya Health & Beauty Wellness Központban aktív pihenést és ellazító kényeztetést kínálunk vendégeinknek. Két ellenáramoltató beltéri medence, pezsgőfürdő, sókabin, szauna, wellness pihenő és wellness koktélbár várja a megújulni vágyókat. Különböző masszázsok közül választhatnak vendégeink, úgymint frissítő-, gyógyító-, fogyasztó-, nyirok- és talpmasszázsok. Kozmetikai kezelések széles választéka előzetes egyeztetés alapján vehető igénybe.
 
SPORT & REKREÁCIÓ
 
A kastély mellett található játékterem az önfeledt, játékos kikapcsolódást szolgálja: automata tekepálya, biliárd, darts, tájfun asztal, asztali foci kínálnak szórakozást. A kastélyt egy 5 hektáros természetvédelmi oltalom alatt álló őspark öleli körül. Több száz éves fái, ritka növényei a kora reggeli madárcsicsergés, a sétára hívó romantikus ösvények és nem utolsó sorban a kristálytiszta levegő valódi felfrissülést kínál. A park lehetőséget ad az aktív kikapcsolódásra is: tenisz, asztalitenisz, lengőteke, játszótér, szabadtéri sakk.
 
TEREPLOVAGLÁS, LOVASTÚRA, LOVASOKTATÁS 
 
Ismerkedjen meg a lovaglás különleges élményével Nógrád megye páratlan természeti környezetében, a Cserhát hegység lábánál! A lovas sportok kedvelői számára tereplovaglást és lovastúrát, valamint igény szerint lovas oktatást is biztosítunk. 
 
RENDEZVÉNYEK ÉS KONFERENCIÁK
 
A Teleki-Degenfeld Kastélyszálló**** nevéhez méltóan a legideálisabb helyszín konferenciák, tanácskozások, értekezletek, fogadások, tréningek, bálok, bemutatók, kiállítások, esküvők és egyéb üzleti illetve magánjellegű összejövetelek lebonyolítására. A hely szelleme és atmoszférája, a professzionális technikai körülmények mind-mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a legfontosabb szakmai események valóban elérjék céljukat - emlékezetes élményt nyújtva partnereinknek, üzletfeleinknek. Konferencia termeink : Díszterem, Szalon, Kistárgyaló, Könyvtár, Galéria, Pinceborozó, Éttermi különterem, Étterem és Kastély Csárda.
 

Ingyenes szolgáltatások a csomagokhoz

Finnszauna Beltéri medence Sókabin
jacuzzi wifi


Utazási adatokKapcsolatfelvétel a hirdetővel

Hirdető adatai

  • Szálláshely címe: Szirák, Petőfi utca 26
  • Telefonszám: +36 70 433 6183
  • E-mail: info@hotelklaszter.hu
  • Kapcsolattartók: Piri Piroska, Pásztor-Juszkó Viola
Kapcsolatfelvétel

Teleki-Degenfeld Kastélyszálló**** ajánlatai

© 2014 | Turisztikai Hotel Klaszter - Minden jog fenntartva

logo logo logo logo