Hírlevél

Érdemes feliratkozni a legfrissebb információkért

Vírus Média Keresőmarketing Ügynökség
Észak-Magyarország régió, Gyöngyös

Vírus Média Keresőmarketing Kft
Vírus Média Keresőmarketing Ügynökség Vírus Média Keresőmarketing Ügynökség Vírus Media Keresőmarketing Ügynökség
Szakértőkkel a leghatékonyabb online hirdetésekért
 
Napjainkban minden vállalkozás számára elengedhetetlen, hogy aktívan jelen legyen az interneten, hiszen az ügyfelek, partnerek nagy része már ezen keresztül keres termékeket és szolgáltatásokat. Senki sem várhat azonban arra, hogy őt találják meg – a hatékony cégek maguk keresik fel leendő ügyfeleiket ajánlataikkal.
Vállalatunk, a Vírus Media az internetes marketing egyik leghatékonyabb területére, az AdWords alapú reklámozásra specializálódott, amely mára szintén az egyik leghatékonyabb módszerré vált az ügyfelek online elérésében. Olyan hirdetéseket állítunk tehát elő, amelyek a keresőoldali találatok mellett és a regisztrált oldalak millióin jelennek meg kifejezetten olyan potenciális ügyfeleket célozva, akiket érdekelhetnek a felkínált szolgáltatások.
 
Elsősorban magyarországi szállodákkal foglalkozunk, de fenntartunk egy irodát a katalán fővárosban, Barcelonában is. Ügyfeleink között számos nagynevű szálloda található meg, s büszkék vagyunk arra, hogy az elmúlt években partnereink több mint 10 ezer új ügyfelet köszönhettek a mi marketingtevékenységünknek.
Vírus Média Keresőmarketing Ügynökség

Kérdésével, észrevételeivel kapcsolatban kollegáink készséggel állnak rendelkezésére. Egyéni ajánlatot, céges rendezvények, konferenciák, ajándékutalványok gyors és teljeskörű ügyintézése, kidolgozása az Ön személyes igényeinek megfelelően díjtalanul!

Válasszon a lehetőségek közül

  • Küldés

© 2014 | Turisztikai Hotel Klaszter - Minden jog fenntartva

logo logo logo logo