Hírlevél

Érdemes feliratkozni a legfrissebb információkért

Demeter Pincészet
Észak-Magyarország régió, Eger

Demeter Csaba borász
Demeter Pincészet Demeter Csaba borász Demeter Csaba
 
 
A Demeter Pincészet Eger egyik legpatinásabb pincesorán, a 150 pincéből álló Kőlyuk Pincesoron található. Egernek ez a része az 1800-as évek végére nyerte el mai formáját. A Demeter borok három pinceágban készülnek, minden munkafolyamat, az összesen több mint 300 méter hosszú pincerendszerben történik. 
20 hektáros területen, öt dűlőben teremnek a szőlők. Az ültetvényeket kézzel művelik, a borokat kis – és nagy tölgyfahordóban, valamint palackban érlelik.
 
Demeter Csaba olyan borokat készít, amikre büszke lehet, mert nagy minőség, határozott, érett jegyeket mutat, mert benne van minden érték. Természetesen ott a másik kategória, melyeket bármikor elő lehet venni, könnyen ihatók, mégis hosszan velünk maradnak. 
A pince 2001-ben elnyerte az Eger legszebb pincészete díjat, Demeter Csaba 2010-ben az év Fiatal borásza címet érdemelte ki. A Demeter Pincészet borai minden évben éremmel térnek haza a Bordeaux-i Borversenyekről, tíz éve alatt harminc érem dicséri a kiváló szakmai munkát. 
 
 

Kérdésével, észrevételeivel kapcsolatban kollegáink készséggel állnak rendelkezésére. Egyéni ajánlatot, céges rendezvények, konferenciák, ajándékutalványok gyors és teljeskörű ügyintézése, kidolgozása az Ön személyes igényeinek megfelelően díjtalanul!

Válasszon a lehetőségek közül

  • Küldés

© 2014 | Turisztikai Hotel Klaszter - Minden jog fenntartva

logo logo logo logo