Hírlevél

Érdemes feliratkozni a legfrissebb információkért

Egri Termálfürdő és Törökfürdő
Észak-Magyarország régió, Eger

Egri Termálfürdő- Fürdőház
Egri Strandfürdő Egri Strandfürdő Egri Strandfürdő Egri Termálfürdő-Felnőtt nyakzuhany
Egri Termálfürdő – A kortalan kikapcsolódás
 
Az Egri Termálfürdő 1932-ben nyitotta meg kapuit. Magyarország egyik legszebb parkfürdője gyönyörű ligetes környezettel várja a gyógyulni, sportolni és szórakozni vágyókat!
 
A belvárostól néhány percre található fedett-nyitott vízi élménysziget ugyanis 12 medencével, csúszdákkal, fürdőházzal, sportpályákkal és a Török Fürdőbe közvetlen átjárási lehetőséggel rendelkezik.
 
A sport kedvelői számára télen fedett, nyáron nyitott versenymedence biztosítja a testmozgáshoz szükséges teret, az idősebbek és gyógyulni vágyók körében pedig a 28 C fokos, enyhén radonos gyógyvízzel töltött nagy medence és a 37 C fokos kénes termál medence a legnépszerűbb.
A kicsik számára a nagy „vízi csaták” helyszínéül szolgáló vízi váras medence nyújt feledhetetlen élményt. A fiatalabb felnőttek a kétkupolás fedett-nyitott élménymedencében 14 féle szórakoztató, vízi rekreációs elem segítségével kapcsolódhatnak ki. 
Joggal mondhatjuk hát, hogy az Egri Termálfürdő az egész család számára megfelelő úti célpont, de javasoljuk, hogy erről győződjenek meg személyesen is!
 
Egri Strand és Termálfürdő
Magyarország – Eger, Petőfi tér 2.
E-mail: info@egertermal.hu
Telefon: + 36 36 510-558, +36 36 510-559
 
www.egertermal.hu
 
Török Fürdő – Szépség, egészség, tradíció
 
Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy próféta, akit Mohamednek hívtak. 
Mohamed azt tartotta, hogy a rendszeres tisztálkodás javítja a nemzőképességet, és mivel szerette volna, ha minél több híve van, így megparancsolta nekik, hogy minden héten legalább egyszer menjenek el fürdőbe és tisztálkodjanak meg alaposan. 
 
Élt egykor egy török pasa is, Arnaut pasa, aki emeltetett városunkban egy gyönyörű, arany kupolás fürdőt, ahol a hithű mohamedánok tisztálkodhattak és társaloghattak. Ez a csodás fürdő – többszöri felújítást követően – még mindig áll és 6 medencével, magas színvonalú wellness-és gyógyászati szolgáltatással várja vendégeit!
A Török Fürdőben a radon tartalmú gyógyvíz a medencék alját borító kövek alatt tör fel három helyen, a Török-medence, a „Tükör medence” és a Pezsgő-fürdő medence alatt (mely nevét a felszálló buborékok szakadatlan pezsgése miatt kapta). Ezen kívül még három medence található az épületben, melyek a mai kornak megfelelő élményelemekkel bővítettek.
 
A Török Fürdőben található víz gyógyhatása a benne oldott radonnak köszönhető, mely gyulladáscsökkentő hatású és fokozza a szervezet endorfin-termelését, így a közérizzetre is kedvezően hat. Az ionizáló sugárzás a sejtek regenerációs folyamatait is előmozdítja. Még több információ: www.egertermal.hu
 
 
Török Fürdő
Magyarország – Eger, Fürdő u. 3-4.
www.egertermal.hu
 

Kérdésével, észrevételeivel kapcsolatban kollegáink készséggel állnak rendelkezésére. Egyéni ajánlatot, céges rendezvények, konferenciák, ajándékutalványok gyors és teljeskörű ügyintézése, kidolgozása az Ön személyes igényeinek megfelelően díjtalanul!

Válasszon a lehetőségek közül

  • Küldés

© 2014 | Turisztikai Hotel Klaszter - Minden jog fenntartva

logo logo logo logo