Hírlevél

Érdemes feliratkozni a legfrissebb információkért

Budapesti Metropolitan Egyetem
Budapest és környéke régió, Budapest

Budapesti Kommunikációs Főiskola
Budapesti Kommunikációs Főiskola Budapesti Kommunikációs Főiskola
A Budapesti Metropolitan Egyetem (korábban: BKF) az ország legnagyobb magánfőiskolájaként négy szakterületen - kommunikáció, üzlet, turizmus, művészet - biztosít teljes képzési kínálatot és azonnal használható tudást a felsőfokú szakképzéstől az alap- és mesterképzéseken át a szakirányú továbbképzésekig. 
A tudás mellett nagy hangsúlyt fektetünk a kompetenciafejlesztésre: a kreatív gondolkodást és kommunikációs képességeket fejlesztő egyedülálló tréningrendszerünk a tandíj része csakúgy, mint a nyelvoktatás. 
 
Turizmus képzések: 
Valódi gyakorlat, best practicek, a legújabb trendek a szakma legjobbjaitól
 
Turizmus-vendéglátás alapképzés (BA)
Az átfogó iparági ismeretek mellett a turizmus egyes részterületeinek technikáit sajátíthatja el. Specializációk: Egészségturizmus, Hivatásturizmus és rendezvényszervezés, Gasztronómia, Nemzetközi szállodamenedzsment, International Hotel and Hospitality Management 
 
Turizmus-menedzsment mesterképzés (MA)
Gyakorlatorienált vezetőképzés, ahol két speciális terület szakértőjévé is válhat: Turisztikai desztináció mendezsment (TDM); UNESCO-Világörökségi színhelyek turisztikai menedzsmentje (angolul) - Közép-Európában csak a ezen az egyetemen, illetve a két szakterület legfontosabb témáit ötvöző Desztináció- és örökségmenedzsment szakirány.
 
Tudjon meg többet: www.bkf.hu

Kérdésével, észrevételeivel kapcsolatban kollegáink készséggel állnak rendelkezésére. Egyéni ajánlatot, céges rendezvények, konferenciák, ajándékutalványok gyors és teljeskörű ügyintézése, kidolgozása az Ön személyes igényeinek megfelelően díjtalanul!

Válasszon a lehetőségek közül

  • Küldés

© 2014 | Turisztikai Hotel Klaszter - Minden jog fenntartva

logo logo logo logo