Hírlevél

Érdemes feliratkozni a legfrissebb információkért

EGER
Észak-Magyarország régió, Eger

Minaret
Vitézlő oskola Lövés Látkép a várból Eger Látkép
EGER
 
Eger egy olyan város, ahol elevenen él az 1552-es várostrom során a török sereg felett aratott világraszóló győzelem, a hős várkapitány szellemisége, a végvári vitézek gazdag öröksége. 
Itt a gyógyfürdők kincse, a barokk remekek, a városépítő püspökök hagyatéka, itt a pincék sokasága, kiváló vörös és fehér borainkkal: az Egri Bikavérrel és az Egri Csillaggal!  
Nyári fesztiváljaink kiemelkedő eseménye július második hétvégéjén, az Egri Bikavér Ünnep egy életérzés, melyet csak a helyszínen lehet átélni és megtapasztalni. Összegyűlünk, jó zene mellett kóstolgatjuk kiváló borainkat, egyszerűen csak jól érezzük magunkat. 
 
Régi és közkedvelt hagyománya a Bikavér Ünnepnek, hogy a borokhoz Eger és a környék legjobb konyhái készítik az egyedi alkalomra komponált ételeket. Egy bikavér, egy egri étel, igazi borgasztronómiai gála, melyet az Érsekkert árnyas, zöld miliőjében rendezünk meg.
 
További izgalmas részletek a www.eger.hu, a http://www.bikaverunnep.hu/ és a www.facebook.com/egribikaverunnep  oldalakon találhatók.   

Kérdésével, észrevételeivel kapcsolatban kollegáink készséggel állnak rendelkezésére. Egyéni ajánlatot, céges rendezvények, konferenciák, ajándékutalványok gyors és teljeskörű ügyintézése, kidolgozása az Ön személyes igényeinek megfelelően díjtalanul!

Válasszon a lehetőségek közül

  • Küldés

© 2014 | Turisztikai Hotel Klaszter - Minden jog fenntartva

logo logo logo logo