Hírlevél

Érdemes feliratkozni a legfrissebb információkért

Lengyelországi workshopokon a Turisztikai Hotel Klaszter

2013. október 8-10-én Dél-Lengyelországban Workshopon vett részt a Turisztikai Hotel Klaszter. 

Dél-Lengyelországban népszerűsítette tagjait a Turisztikai Hotel Klaszter a MT Zrt. Észak-magyarországi Regionális Marketing Igazgatóság által 2013. október 8-10-én szervezett, három lengyel város érintő roadshow keretein belül.
A kiemelt piacot jelentő lengyelországi területeken megrendezett workshopokon lengyel nyelven prezentálta Udvari Alicja klasztermenedzser a dinamikusan fejlődő klaszter tevékenységét valamint tagjai által nyújtott szolgáltatásokat.

 

Rzeszóvban, Krakkóban és Katowicében megtartott rendezvényeken  a Turisztikai Hotel Klaszter  menedzsere bemutatta a klaszter tagjai között szereplő szálláshelyeket, borászokat és az egri Termál Fürdőt. A  klaszter négy tagjának- a Lifestyle Hotel Mátra, a Szépia Bio & Art Hotel, az Oxigén Hotel Zen Spa és a Petrény Borpanzió - képviselői személyesen is részt vettek a programokon . Minden helyszínen több mint 25 szakmai érdeklődő jelent meg és hallgatta végig az előadásokat. A meghívott irodák képviselői megtekintették az egerszalóki Petrény Borászat vezetőjének, Petrény Attilának lengyel nyelvű borbemutatóját, illetve megkóstolhatták a Petrény és a Gál Tibor Borászat, valamint a Demeter Pincészet  borait.

 

A klaszter elnök, Micski Marianna véleménye szerint, örömteljes, hogy a klaszter tagjai között nagyfokú az összefogás, egymás segítése, egészen a kiutazás szervezésétől, a szálláshelyeken át, a rendezvényeken való részvételig. Nem konkurenciaként tekintenek a tagok egymásra, hanem partnerként, mely a kitűzött célok- és eredmények elérésének alappillére. Ezt példázza Petrény Attila borász elismerésre méltó hozzáállása, aki kiváló lengyel nyelvtudással nemcsak saját borait, hanem a klaszter többi borászatának termékeit is lengyelül reprezentálta.  A rendezvény megerősítette a klaszter vezetőiben azt a korábbi tapasztalatot, mely szerint lengyel barátainkkal való együttműködés megteremtése és fenntartása lengyel nyelven történő kommunikációval válhat igazán sikeressé. A Turisztikai Hotel Klaszter az egyes helyszínek workshopjain kiépített szakmai kapcsolatoktól a lengyel beutazó turizmus jelentős emelkedését várja.

 

A rendezvényeket sajtóérdeklődés is kísérte, melynek eredményeképp a lengyel származású klasztermenedzserrel riportot is készített az egyik jelentős lengyel hirportál újságírója. A megjelent cikk megtekinthető itt.

Kapcsolódó képek

logo logo logo logo

© 2014 | Turisztikai Hotel Klaszter - Minden jog fenntartva

logo logo logo logo