Hírlevél

Érdemes feliratkozni a legfrissebb információkért

Grál Pince Miskolc- Görömböly - Céges és egyéni rendezvények helyszíne

Hol volt hol nem volt egyszer egy ács, szerette a jó bort és arra vágyott, legyen neki is egy pincéje. Lett is, ám kicsinek találta. Faragott hát magának egy nagyobbat. Ami olyan jól sikerült, hogy a munkát abba se hagyta, kivájt egy akkorát és olyat, aminek a csodájára járnak az emberek. Most pedig egy saját várról álmodik.

 

"Egy pohár bor, és megnyílik a kőbe zárt múlt"

 

Előzetes egyeztetéssel pincelátogatás borkóstolással, hangulatos borvacsorák Miskolc Görömbölyön, a Grál Pincében, Ducsai Attila pinceszobrász saját faragású, különleges érzelemvilágú pincéjében.
Látogasson meg minket, és legyen Ön is egy örökké tartó élménnyel gazdagabb!


A Grál Pince olyan egyedi, mondhatni páratlan vizuális és szakrális élményt kínál vendégeinknek, ami hosszú ideig megmaradó kellemes emléket vés látogatóink szívébe. Nem kevésbé a házigazdák szívélyes vendéglátásából, őszinte-kitárulkozó szavaiból eredően. Ennek fokozására igyekszünk a pince jellegéhez igazodó programokat is szervezni, így a hely befogadóképességének keretei között olyan rendezvényeket tartani, amik erősítik a látogatóban a rácsodálkozás és az együtt rezgés élményét. Autentikus népzene, hagyományőrző együttesek fellépése, kézműves termékek bemutatása. Ezen kívül lehetőség van céges és magán rendezvény, név- és születésnap, leány- és legénybúcsú, valamint esküvői fotózás megrendezésére is.
Vendéglátásunk a házigazdák mosolyával kínált kézműves borokon és egyszerű étkeken át, az igény szerint megrendelhető meleg vacsoráig igényelhető. Parkolási lehetőség és internetelérés biztosított.

 

A pincesor vonzáskörzetében a borkóstoláson kívül sok egyéb lehetőség is van: lovaglás, horgászás, pihenés a Miskolc Tapolca-i  termálfürdőben és az újonnan megnyílt strandon. Mivel sok jó szálláshely is található a környéken, ezért megéri itt eltölteni egy hétvégét.

 

Cím: Miskolc Görömbölyi pincesor Grál pince

Gps:   48.049151  20.773537

Telefon: 06-30-9127080

e-mail: ducsaiattila@gmail.com

Kapcsolódó képek

logo logo logo logo

© 2014 | Turisztikai Hotel Klaszter - Minden jog fenntartva

logo logo logo logo