Látnivaló kategóriák

Keresés

Wellness hétvége

Demeter Pincészet
Észak-Magyarország - Eger


A borászat Eger egyik legpatinásabb pincesorán helyezkedik el, a 150 pincéből álló Kőlyuk pincesoron. Egernek e része az 1900-as évek elején alakult ki, és jelen pillanatban is őrzi egykori hangulatát. A három ágból álló több mint 300 m hosszú pincerendszer különleges élményt nyújt, így nem véletlen, hogy 2001-ben elnyerte az Eger legszebb pincészete díjat. Mindig nagy élményt nyújt a borokkal eltölteni egy délutánt. A pincészet borai évek óta a Bordeaux-i Borversenyen a legtöbb éremmel büszkélkedhetnek.

A szakmai borkóstoló és pincetúra a következőket tartalmazza:

A három riolit tufába vájt pinceág már önmagában is lenyűgöző látványt nyújt a vendég számára. A program a három pinceág megtekintéséből és tárlatvezetésből áll, mely betekintést engednek a Demeter borkészítési stílus és hitvallás mindennapjaiba.

Demeter Pincészet a térképenKérdésével, észrevételeivel kapcsolatban kollegáink készséggel állnak rendelkezésére. Egyéni ajánlatot, céges rendezvények, konferenciák, ajándékutalványok gyors és teljeskörű ügyintézése, kidolgozása az Ön személyes igényeinek megfelelően díjtalanul!

Válasszon a lehetőségek közül

  • Küldés

© 2014 | Turisztikai Hotel Klaszter - Minden jog fenntartva

logo logo logo logo