Látnivaló kategóriák

Keresés

Wellness hétvége

Vadászati Múzeum és Történelmi Modellvasút kiállítás
Balaton és környéke - Keszthely


A Festetics-kastélyhoz úgy hozzátartozik a vadászzsákmány bemutatása, mint a könyvtár, a főúri bútorok, fegyverek, textilek, arany- és ezüsttárgyak. Híres vadászok hírében álltak a Festeticsek, de sajnos a család trófeagyűjteményéből semmi sem maradt a kastélyban.

A nagyszabású vadászati múzeum nemcsak a vadászlátogatók szívét dobogtatja meg, hanem maradandó élményt nyújt minden érdeklődőnek. A trófeák külön-külön és egymást kiegészítve is a különlegességet tükrözik, méltó emléket állítanak gyűjtőknek, élményt és ismereteket adnak vadászoknak és érdeklődőknek.

A félezer egyedből álló, világrekordokban bővelkedő, páratlan gyűjteményt az új épületben helyezték el el. A kiállítás „alanyai” Európa, benne hangsúlyozottan a Kárpát-medence, Afrika, Amerika és Ázsia lakói voltak. A kiállított trófeák mindegyike izgalmas vadászeseményekről regél és elejtőjének emlékeket is rejteget.

Az első teremben kaptak helyet Windisch-Gratz Ferenc József, Széchenyi Zsigmond, Kittenberger Kálmán, dr. Szederjei Ákos és Dózsa György trófeái. Hidvégi Béla vadászzsákmányát az emeleten élőképekben mutatja be a kiállítás.

Forrás: keszthely.hu

Vadászati Múzeum és Történelmi Modellvasút kiállítás a térképenKérdésével, észrevételeivel kapcsolatban kollegáink készséggel állnak rendelkezésére. Egyéni ajánlatot, céges rendezvények, konferenciák, ajándékutalványok gyors és teljeskörű ügyintézése, kidolgozása az Ön személyes igényeinek megfelelően díjtalanul!

Válasszon a lehetőségek közül

  • Küldés

© 2014 | Turisztikai Hotel Klaszter - Minden jog fenntartva

logo logo logo logo