Látnivaló kategóriák

Keresés

Wellness hétvége

Nyíregyházi Állatpark - Sóstó Zoo
Észak-Alföld - Nyíregyháza


A Nyíregyházi Állatpark a várostól 5 km-re a sóstói üdülőövezetben található, ahol strandfürdő, falumúzeum és egy parkerdő nyújt kikapcsolódást az idelátogatóknak.

Az Állatpark ebben a természetes, szinte háborítatlan környezetben kapott helyet egy tölgyerdő mélyén.
A 30 hektáros területen földrészek fogadják a látogatókat hogy aki ide belép, végigjárhassa a Földet, megfigyelhesse miként élnek a világ különböző vidékein az állatok.

A látogatók az állatpark saját szállodájában, a Hotel Dzsungelben pihenhetik ki fáradalmaikat.

Különlegességek

A közel 5000 álllatot felvonultató gyűjtemény a főváros után a legnagyobb az országban. Az itt élő több, mint 500 faj közül csak Nyíregyházán látható különlegességek is megtalálhatók. Ilyen pl. a fehér tigris pár, az afrikai elefánt, a komodói sárkány, a tigriscápa, az indiai orrszarvúk, s a gepárd pár.

Több, mint 20 fajmegmentési program részeseként sikeresen szaporodik nálunk többek között a zsiráf, a lisztmajmocska, a jaguár vagy a szibériai tigris.

Ócenárium

A Zöld Piramisnak nevezett épület földalatti szintjén az Indiai Óceán élővilága jelenik meg. A látogatók üvegfolyosóban közlekedve az 500.000 literes akváriumban lévő cápák, ráják, korallok stb. élővilágát figyelhetik meg

Esőerdőház

Az Ócenárium fölött került kialakításra az Esőerdőház, amely sajátos hangulatával, egyedülálló élményt nyújt. A látogatók függőhidak magasságából tekinthetnek le a dzsungel gyönyörű növényeire, a 15 méter magasról lezúduló vízesés mellett elhaladva pedig olyan különleges állatokkal találkozhatnak, mint a komodói varánusz, az orángután, a páncélos rinocérosz, a krokodil vagy az óriáskígyó.Kérdésével, észrevételeivel kapcsolatban kollegáink készséggel állnak rendelkezésére. Egyéni ajánlatot, céges rendezvények, konferenciák, ajándékutalványok gyors és teljeskörű ügyintézése, kidolgozása az Ön személyes igényeinek megfelelően díjtalanul!

Válasszon a lehetőségek közül

  • Küldés

© 2014 | Turisztikai Hotel Klaszter - Minden jog fenntartva

logo logo logo logo