Látnivaló kategóriák

Keresés

Wellness hétvége

Miskolc-tapolcai Barlangfürdő
Észak-Magyarország - Miskolc-tapolca


A miskolctapolcai Barlangfürdő egy Európában egyedülálló, meleg források felett emelkedő barlangban kialakított fürdőhely. A 30°C-os víz és a barlang klímája gyógyhatású, főként ízületi betegségek esetén, de sótartalma alacsonyabb, mint a gyógyvizeké, nem éri el az 1000 milligram/litert sem, így korlátlan ideig lehet benne fürödni. Mivel a fürdő nagy része zárt és a víz meleg, egész évben látogatható.

Kültéri medencék:
3 gyermekmedence, Tavifürdő élménymedence, Kagylómedence, Úszómedence

Beltéri medencék: 2 termál medence (33-35 °C), Római terem (32°C), Csillagterem (32°C), Vadvíz (29-30°C), Fürdõcsarnok (29-30°C)

Szauna park és szolárium:
Finn szauna (2 db 10 férõhelyes, 1 db 4 férõhelyes, 1 db 30 férõhelyes), Infra szauna ( 4 db 1 férõhelyes), Gőzkabin ( 1 db 14 férõhelyes), Szolárium (2 db álló)

Szauna szeánsz: „Szaunaszeánsz minden hétvégén képzett szaunamesterek vezetésével
Méregtelenítsen és relaxáljon sós, mézes és mézes-olajos Szauna Szeánszainkon!”Kérdésével, észrevételeivel kapcsolatban kollegáink készséggel állnak rendelkezésére. Egyéni ajánlatot, céges rendezvények, konferenciák, ajándékutalványok gyors és teljeskörű ügyintézése, kidolgozása az Ön személyes igényeinek megfelelően díjtalanul!

Válasszon a lehetőségek közül

  • Küldés

© 2014 | Turisztikai Hotel Klaszter - Minden jog fenntartva

logo logo logo logo