Látnivaló kategóriák

Keresés

Napi top wellness

Hajnal Hotel*** Mezőkövesd - Pünkösdi hosszú hétvége
Kétágyas szoba / 1 fő / 3 éj

Megnézem 42 000 HUF

Badacsonyi Strand
Balaton és környéke - Badacsony


A strand az üdülőhely központjában, a hajóállomás mellett , a 71-es út déli oldalán, a vasútállomással átellenben, közvetlenül az úttal szomszédságában található egy 14 000 négyzetméteres füves parton, sok árnyat adó fával.

A közelmúltban értékmegőrző szekrényeket szereltek fel, a mozgáskorlátozottaknak WC-t és zuhanyzót alakítottak ki. A strandon lido jellegű partszakasz is található a gyerekek kedvére.
Parkolás a strand bejáratától 2-300 m-re lévő ingyenes parkolóban (részletesebben a térképnél), amíg van hely. A kimaradók a településrész fizetős parkolóiban találhatnak maguknak helyet nem a legbarátságosabb áron.
2012-től bevezetik a napi többszöri belépésre jogosító karszalag - ami igaz, drágább a napi egyszeri belépésnél.

A strandon több büfé és bolt működik. 2011-ben a strandon ingyenes internetezési lehetőséget alakítottak ki WiFi-hálózattal, 2012-ben már egy internetszoba is várja az érdeklődőket.
A strandon 2012-ben is megrendezésre kerül a Mozdulj Balaton elnevezésű programsorozat, melynek rendezvényeit június 30-tól tartják szombati napokon.

Badacsonyi Strand a térképenKérdésével, észrevételeivel kapcsolatban kollegáink készséggel állnak rendelkezésére. Egyéni ajánlatot, céges rendezvények, konferenciák, ajándékutalványok gyors és teljeskörű ügyintézése, kidolgozása az Ön személyes igényeinek megfelelően díjtalanul!

Válasszon a lehetőségek közül

  • Küldés

© 2014 | Turisztikai Hotel Klaszter - Minden jog fenntartva

logo logo logo logo