Látnivaló kategóriák

Keresés

Wellness hétvége

Balatongyöröki strand
Balaton és környéke - Balatongyörök


Kíváló természeti adottságok jellemzik a györöki strandot, melyen árnyas és napos területek váltják egymást, játszótér, gyermekmedence, csúszda, röplabdapálya, tenisz, szörf, csónak, vizi-bicikli kölcsönzés, mind-mind elegendő sportolási, mozgási lehetőséget biztosít a nyári hónapokban.
A gyermek animáció évek óta sikerrel működik. Júliusban, augusztusban minden hétre több szórakoztató program esik. Rendszeresek a felnőtteknek, a fiataloknak, gyermekeknek rendezett teniszversenyek, szörf-vitorlásversenyek, mozdulj Balaton sportesemény.
A strandon 10 büfé (étterem-pizzéria-falatozó), 1 játéküzlet, 1 butik, 1 horgászbolt, 1 massage szalon, több fagyizó található.

A strandon a Party Csóka Büfé és a Blob és vízividámpark a partnerünk, így az Útitárskártyára kedvezményt adnak.

Az autóknak fizető parkoló működik a vasútállomás mögött. A strandtól mintegy 200 méterre, az állomással átelenben található "nagyparkoló" használata ingyenes. Mindkét pénztár mellett ingyenes kerékpártároló van.
S ha valaki csak pihenni akar, itt kigyönyörködheti magát a talán legszebb balatoni panorámát, a Szent György-hegy, Gulács, a szigligeti hegyek és a Badacsony látványát csodálva.

Forrás: Balatontipp.hu

Balatongyöröki strand a térképenKérdésével, észrevételeivel kapcsolatban kollegáink készséggel állnak rendelkezésére. Egyéni ajánlatot, céges rendezvények, konferenciák, ajándékutalványok gyors és teljeskörű ügyintézése, kidolgozása az Ön személyes igényeinek megfelelően díjtalanul!

Válasszon a lehetőségek közül

  • Küldés

© 2014 | Turisztikai Hotel Klaszter - Minden jog fenntartva

logo logo logo logo