Látnivaló kategóriák

Keresés

Wellness hétvége

Feketeszakáll Kalandpark
Észak-Magyarország - Tiszalök


A Feketeszakáll Kalandpark Tiszalök legszebb részén várja a sportos kikapcsolódásra, aktív pihenésre vágyó vendégeit. A kalandpark Tiszalök üdülőövezetében, a tiszalöki strand szomszédságában helyezkedik el. Minden korosztály számára kínál programokat: ideális helyszín kirándulásokhoz, csapatépítő tréningekhez, sportnapokhoz, céges és családi rendezvényekhez.
 
A szabad strand is a kalandpark része
A homokos part szintén a kalandpark része, ahol fürdésre kijelölt, biztonságos strand fogadja a látogatókat. A komplexumba csak a strand területére érvényes és kombinált belépőjegy is váltható, amellyel a szórakozni vágyók a kalandpark eszközeit is igénybe vehetik.
 
A kalandpark biztonsága
A Feketeszakáll Kalandpark mindennél komolyabban veszi a biztonságot. A tervezésnél, az építkezésnél, a játékok kialakításánál a fő szempont mindig a látogatóink biztonsága volt. A kivitelező cég munkatársai kötéltechnikai mentési, alpinista, hegymászó tapasztalatokkal is rendelkeznek, ezeknek a  tapasztalatoknak köszönhetően egy teljesen biztonságos kalandpark valósulhatott meg.  A játékok, az ügyességi pályák napi ellenőrzésen esnek át, szükség esetén a javításról azonnal gondoskodni tudunk. A kalandpark személyzete speciális oktatáson vesz részt, segítenek a feladatok végrehajtásában, figyelik a szabályok betartását, hogy senkinek ne essen baja, amíg nálunk kapcsolódik ki.
 
A Kalandpark részei
A kalandpark része többek között a mintegy 80 elemből álló három-emeletes akadálypálya, a drótkötél-csúszdapálya, a több mint 200 négyzetméter alapterületű élethű kalózhajó és a 120 méter hosszúságú földalatti csőlabirintus. A legkisebbek számára a kalandhajó belsejében kialakított mini-játszótér biztosítja az önfeledt szórakozás lehetőségét.
A labdajátékok kedvelőire is gondoltunk: focipálya, strandröplabda pálya is a látogatóink rendelkezésére állnak. Ezek a pályák külön-külön is bérelhetőek.
 
Mi sem természetesebb, minthogy gondoltunk mozgáskorlátozott vendégeink felhőtlen kikapcsolódására is: az akadálypálya legalsó szintje mozgáskorlátozottak számára is igénybe vehető, illetve nekik szól az egész szezon időtartama alatt érvényben lévő Tógyer Zsolt Emlékverseny.
Szociális létesítményeink biztosítják a sportolók számára az átöltözés és a fürdés lehetőségét is.
A kalandpark területén működő büfénkben családbarát árakon tradicionális strand-konyhával és igazi ételkülönlegességekkel várjuk a zsákmányra éhes vendégeket.

Feketeszakáll Kalandpark a térképenKérdésével, észrevételeivel kapcsolatban kollegáink készséggel állnak rendelkezésére. Egyéni ajánlatot, céges rendezvények, konferenciák, ajándékutalványok gyors és teljeskörű ügyintézése, kidolgozása az Ön személyes igényeinek megfelelően díjtalanul!

Válasszon a lehetőségek közül

  • Küldés

© 2014 | Turisztikai Hotel Klaszter - Minden jog fenntartva

logo logo logo logo