Látnivaló kategóriák

Keresés

Wellness hétvége

Zempléni Kalandpark
Észak-Magyarország - Sátoraljaújhely


Program az extrém programot keresőknek!
Itt a nyár, de nem csak a vizet kedvelőknek nyújt programot a csodás napsütés. Sátoraljaújhely ma az ország legészakibb városa, a fölötte magasodó hegyek vulkáni eredetűek, formájukat az idelátogatók az olaszországi Vezúvéhoz hasonlítják. Itt található a Zemplén Kalandpart, mely kicsiknek nagyoknak egyaránt fantasztikus élményeket tartogat. 
 
Magas-hegy és a Szár-hegy között ugyanis egy zipline, vagyis átcsúszó kötélpálya épült, így 50-60 km/órával egy beülőben ülve csúszhatunk át az egyik hegycsúcsról a másikra, mintegy 1036 méter hosszan. Aki ódzkodik az ilyen adrenalindús kalandtól, az pedig üvegpanorámás libegőbe ülhet, hiszen hamarosan átadják a zárt kabinos kötélpályát is a két hegytető között. A Magas-hegyre eddig is libegővel lehetett feljutni, a Szár-heggyel eddig azonban nem volt „összeköttetés”, most viszont egyből két opció közül is választhatnak az ide látogatók. Előreláthatóan mind az átcsúszó, mind a zárt kabinos kötélpályát 2015. januárjában adták át a nagyközönségnek.
 
Az élményét minden vállalkozó szellemű vendég haza is viheti, hiszen az extrém átcsúszó pályához automata fotóberendezés is csatlakozik, valamint GoPro rendszerű akciókamerákkal vehető filmre a száguldás.
 
Kiegészítő szolgáltatásaink:
- hideg-meleg konyhás nyitott és fedett teraszú büfé,
- síkölcsönző és síiskola
- 1000 m2 jégkorcsolya pálya korcsolya kölcsönzővel, jégkorongozási lehetőség
- az ország egyetlen símúzeuma,
- EU normáknak megfelelő gyermekjátszótér,
- szánkópálya,
- férfi-női zuhanyzó és öltöző,
- irodák internet kapcsolattal,
- konferencia terem, melyben indukciós hurok áll hallássérült vendégeink részére,
- orvosi szoba,
- kalandparkunk és központi épületünk akadálymentesített.
 
A Zemplén Kalandparkban mindhárom típusú SZÉP Kártyát elfogadjuk!
 
Bővebb információkért, aktuális árakért látogasson el honlapunkra:

Zempléni Kalandpark a térképenKérdésével, észrevételeivel kapcsolatban kollegáink készséggel állnak rendelkezésére. Egyéni ajánlatot, céges rendezvények, konferenciák, ajándékutalványok gyors és teljeskörű ügyintézése, kidolgozása az Ön személyes igényeinek megfelelően díjtalanul!

Válasszon a lehetőségek közül

  • Küldés

© 2014 | Turisztikai Hotel Klaszter - Minden jog fenntartva

logo logo logo logo