Látnivaló kategóriák

Keresés

Wellness hétvége

Pinceprogram és borkóstoló a Hotel Korona****/*** Egerben
Észak-Magyarország - Eger


Pinceprogram és borkóstoló a Hotel Korona **** Egerben
 
Engedje meg, hogy néhány mondatban bemutassam a több mint, 220 éves „István Pince és Nemzeti Bormúzeumunkat”, amely 15 méter mélyen helyezkedik el a szálloda épülete alatt. A pincerendszer 4 ágból áll, melynek 2 fűthető éttermi ágában 160 fő befogadására van lehetőség. Vendégeink eredeti környezetükben ízlelhetik a gasztronómia számára készített borokat, cigányzene és folklór program mellett.
 
A „BORSZENTÉLY” ágban érleljük a kizárólag szállodánk részére palackozott HÁZ BORAIT, melyek Vincze Béla, Gál Tibor, Gál Lajos, Sike Tamás, Dula Bence pincészetéből valók.
Egyben ezek a borok képezik az alapborkóstoló borait is.
 
A „NEMZETI BORMÚZEUM” - ágban, régi borászattechnikai eszközök bemutatása mellett, Magyarország 22 borvidékének, több mint 500 féle palackozott, valamint a borszéfekben őrzött muzeális értékű borai találhatók.
 

Pinceprogram és borkóstoló a Hotel Korona****/*** Egerben a térképenKérdésével, észrevételeivel kapcsolatban kollegáink készséggel állnak rendelkezésére. Egyéni ajánlatot, céges rendezvények, konferenciák, ajándékutalványok gyors és teljeskörű ügyintézése, kidolgozása az Ön személyes igényeinek megfelelően díjtalanul!

Válasszon a lehetőségek közül

  • Küldés

© 2014 | Turisztikai Hotel Klaszter - Minden jog fenntartva

logo logo logo logo