Látnivaló kategóriák

Keresés

Wellness hétvége

Szalajka Rendezvényközpont akár 180 fő részére
Észak-Magyarország - Szilvásvárad


A La Contessa Kastélyhotel parkjának területén, a Kastély épületétől 150 méterre található Szalajka Rendezvényközpont legmodernebb technikai felszereltségével kiváló helyszín üzleti tárgyalások, meetingek, konferenciák, csapatépítő tréningek valamint gálavacsorák megrendezésére. A 180 fő maximum befogadóképességű létesítmény Pallavicini terme igény szerint – hangszigetelt, mobil falakkal – három kisebb szekcióra osztható. A konferenciaterem mellett egy exkluzív kialakítású VIP terem található.
A kávészünetek és állófogadások helyszíneként a télikert, jó idő esetén a teraszok is használhatók. Az épület alsó szintjén bowling és squash pálya, biliárd, valamint koktélbár várja a Vendégeket.
 
Szalajka Rendezvényközpont:
200 m2-es, 180 fő befogadóképességű konferenciaterem, mely két oldalról teljes üvegfallal rendelkezik, páratlan panorámát biztosítva a környező parkra a rendezvényterem 3 részre szekcionálható, mindhárom szekcióterem külön vetítővászonnal és projektorral, valamint hangosítással felszerelt 20-25 fő kényelmes elhelyezését biztosító VIP tárgyaló – közvetlen terasz kapcsolattal és videokonferencia lehetőséggel saját nyitott terasz, mely a közlekedő folyosón keresztül közelíthető meg a nagyteremből
fedett télikert, ruhatár lehetőség az épület földszinti részén kétpályás bowling, squash pálya, billiárd és koktélbár, külön parkoló, a terembérlethez az alábbi felszereltség tartozik: Flipchart / Pinwand, vetítővászon, projektor.
 
Bővebb információért keresse kollégánkat: 0670 433 5917


Kérdésével, észrevételeivel kapcsolatban kollegáink készséggel állnak rendelkezésére. Egyéni ajánlatot, céges rendezvények, konferenciák, ajándékutalványok gyors és teljeskörű ügyintézése, kidolgozása az Ön személyes igényeinek megfelelően díjtalanul!

Válasszon a lehetőségek közül

  • Küldés

© 2014 | Turisztikai Hotel Klaszter - Minden jog fenntartva

logo logo logo logo