Látnivaló kategóriák

Keresés

Wellness hétvége

Konferencia Noszvajon
Észak-Magyarország - Noszvaj


A négycsillagos szállodában 50, az angol vidéki stílust idéző szoba található, melyek többsége standard kétágyas szoba, de nagyobb alapterületű select plusz szobákkal és lakosztályokkal is rendelkezünk, vagyis akár 120 vendég elhelyezését kényelmesen meg tudjuk oldani.
 
A szálloda egyediségét kiegészíti az épületet körülvevő, a ritka virágokkal és cserjékkel díszített 4,5 hektáros ősfás park és a környék természeti gazdagsága – erdők, hegyek, szőlőültetvények – melyek lehetővé teszik a teljes kikapcsolódást.
Szállodánk ideális helyszín céges tréningek, konferenciák és esküvők lebonyolítására is. Tudjuk azt, hogy egy rendezvény sikere mennyi apró részleten múlik, ezekre mi figyelünk Ön helyett. Szolgáltatásaink, tapasztalatunk, és felkészült személyzetünk a garancia arra, hogy rendezvénye emlékezetes és maradandó élményt nyújtson minden résztvevőnek.
 
Milyen szolgáltatásokat nyújt a hotel a céges rendezvényeknek?
Galassy terem: konferenciák, esküvők, nagy rendezvények különterme
 
A 200 m2-es, kb. 150 fő befogadására alkalmas konferenciaterem természetes megvilágítással rendelkezik, és mobil falakkal három kisebb részre osztható – szeparált rendezvények, szekcióülések, tréningek számára.
 
A termeink technikai felszereltsége:
Különtermeinkben a legmodernebb technikai eszközök állnak az Önök rendelkezésére:
 flipchart,  projector,
 DVD-lejátszó,  CD-lejátszó,
vetítővászon,  hangosítás,
 mikrofon, 
pulpitus.

Konferencia Noszvajon a térképenKérdésével, észrevételeivel kapcsolatban kollegáink készséggel állnak rendelkezésére. Egyéni ajánlatot, céges rendezvények, konferenciák, ajándékutalványok gyors és teljeskörű ügyintézése, kidolgozása az Ön személyes igényeinek megfelelően díjtalanul!

Válasszon a lehetőségek közül

  • Küldés

© 2014 | Turisztikai Hotel Klaszter - Minden jog fenntartva

logo logo logo logo