Látnivaló kategóriák

Keresés

Wellness hétvége

Zalakarosi programok
Balaton és környéke - Zalakaros


Zalakaros vidám, csendes, nyugodt, ámbár mégis élettel és programokkal teli város a Kis-Balatontól néhány kilométerre. Városunk folyamatosan gondoskodik arról, hogy a városba érkező vendégek minden évszakban, a hét minden napján találjanak kedvükre való programot.
 
Városi programok Zalakaroson
Élvezze ki a Hotel Karos Spa vendégeként, egy felejthetetlen wellness pihenés részeként a színes városi programokat. Minden évszakban változatozatos programokkal várjuk vendégeinket Zalakaroson.
 
Állandó programok Zalakaroson
Városnézés a Mini Expresszel naponta többször (kizárólag száraz idő esetén)
Indulás: a szálloda bejáratától minden nap 10.30-kor és 15.30-kor
Érdeklődés, jelentkezés a helyszínen szállodánk programpultjánál
 
Segway túrák Zalakaroson
Egy különleges közlekedési egyközzel nyílik lehetőség Zalakaros azon részeinek megismerése is, amelyeken még a zalakarosiak sem minden nap járnak. A túra része a város bejárása kísérővel; barangolás a dimbes-dombos karosi utcákon, parkokon és szőlőültetvényeken. Garantáltan olyan helyekre jut el a túrázó, ahol csodás tájak és panoráma tárul elé.
Árak és jelentkezés: a helyszínen szállodánk programpultjánál
 
Nordic Walking  túrák Zalakaroson
Az országos Nordic Walking élménytúra sorozat zalakarosi állomása a Karos Nordic Walking élménytúra, mely lenyűgöző tájakon vezet végig. Az Nordic Walking egy izgalmas sport, ahol a természet és táj szépségeinek megismerése, felfedezése a cél egy speciális eszköz segítségével.
 
Kerékpáros városnézés Zalakaroson
A sportolás szerelmeseinek lehetősége van szállodánkban kerékpár bérlésre is. Kerékpárral bejárhatók Zalakaros nevezetességei és a környező települések is. Nem csak a kerékpár bérlésében, hanem az útvonalak megtervezésében is segítséget nyújtunk programpultunknál.
 
Gyalogos városnézés Zalakaroson
Zalakaros gyalogosan is bebarangolható, és rengeteg ingalmat tartogat. Vendégeinknek egy könnyed sétára illetve a hosszabb túrautak bejárására is lehetőségük nyíilik. A jelzéssel ellátott útvonalakról kollégáink a szállodában készséggel tájékoztatnak.
 
Gránit Gyógy-, Élmény- és Strandfürdő - A Balaton régió családbarát fürdője
A zalakarosi fürdő egész évben három komplex egységgel (gyógyfürdő, élményfürdő és gyógycentrum) várja vendégeit, valamint májustól szeptember végéig egy csolálatos parkban található strandfürdővel  is  kiegészül. A fürdőben minden generáció megtalálja a megfelelő medencét, csúszdát, éttermet. 2012-től a Vizipók-Csodapók Gyerekbirodalom is várja a gyermekeket a strandon, 2013-tól pedig további belső fejlesztések valósultak meg egy egész évben nyitva tartó zárt gyerekparadicsom és egy új szauna világ létesítésével.
 
Kertmozi (időszakosan)
A zalakarosi Kertmozi június közepétől augusztus végéig várja a mozirajongókat. A részletes heti műsorokról szállodánkban kapnak tájékoztatást vendégeink.
 
Zalakarosi kilátó
A kilátóból csodálatos panoráma tárul elénk. Jó idő esetén tisztán látható a Kis-Balaton, illetve a Balaton-felvidék. A népi építészeti stílusú kilátó tövében a Kilátó borozó üzemel. A kilátótól kellemes sétautak vezetnek a Parkerdő területén.
 
S hogy miért érdemes Zalakarost választani?
Mert egyedülálló érték, hogy a város központjában egy alborétum található növénykülönlegességekkel, szépen gondozott sétányokkal és játszóterekkel, megelevenítve ezzel a vidéki nyugalmat. Egy város, ahol a központban is  friss, vidéki levegőt szívhat magába mindenki. Továbbá Zalakaros utcáit és tereit érdekes szobrok, pakok, emlékművek is díszítik. A gasztronómiai élményekre vágyó utazóknak pedig a közel 50 étterem, borozó, kávézó és fagyizó egyikében lehetősége van megkóstolni a helyi specialitásokat és a zalai konyha remekeit is. A finom ételek mellé pedig helyi termelők minőségi borai is fogyaszthatók!


Kérdésével, észrevételeivel kapcsolatban kollegáink készséggel állnak rendelkezésére. Egyéni ajánlatot, céges rendezvények, konferenciák, ajándékutalványok gyors és teljeskörű ügyintézése, kidolgozása az Ön személyes igényeinek megfelelően díjtalanul!

Válasszon a lehetőségek közül

  • Küldés

© 2014 | Turisztikai Hotel Klaszter - Minden jog fenntartva

logo logo logo logo