Látnivaló kategóriák

Keresés

Wellness hétvége

Programlehetőségek a Hotel Karos Spa-ban
Balaton és környéke - Zalakaros


A szálloda saját programszervezői, program animátorai minden napra tartogatnak valami foglalkozást, amivel lefoglalhatják magukat a gyerekek, felnőttek egyaránt. Nyári hónapokban további animátorok segítik a munkát, igazi klub hangulatot varászolva a Karos Spa-ba.
 
Aktív pihenés a wellness világban
A heti program szerint kiírt sport foglalkozások a reggeli, a délelőtti és a délutáni órákban is térítésmentesen látogathatók, szakképzett sport animátoraink szívesen segítenek a személyre szabott mozgásforma kiválasztásában.
A wellness részlegen található kondicionáló terem minden nap 7 és 18 óra között tart nyitva, ahol mindenki kedvére mozoghat, igény esetén munkatársaink tanácsadással, edzésterv összeállításával segítik vendégeinket.
Közös családi, baráti kikapcsolódásra kiváló lehetőség a biliárd, csocsó vagy a ping-pong.
Passzív kikapcsolódás, sportolj Karos Spa módra
 
Gyerekfoglalkozások az adott hétre kiírt program szerint:
- Kreatív kuckó szakképzett óvónők irányításával (gyöngyfűzés, festés, hűtőmágnes készítés...)
- Film-, mesefilm vetítés
- Vízen járó labda a Spa Uszodavilágban
- Bábszínház Ági nénivel
- Mini diszkó Leveli Bélával
- Babaúszás már 3 hónapos kortól
 
Felnőtteknek szóló programok az adott heti programkiírás szerint:
Szállodánk a 2013-as évben is tovább folytatja a tematikus programjainak megszervezését  az előző évek pozitív tapasztalatainak köszönhetően , amely alapján számos hétvégét egy tematika, egy fogalom köré épít.
Programajánlataink ezen tematika szerint, sztárfellépőink, előadásaink, termékbemutatóink, termékkóstolóink, kiállításaink, vásáraink, kreatív foglalkozásaink is ennek szellemében kerülnek kialakításra.
Újra szerepet kap a gasztronómia, betekintünk a mesék varázslatos világába is, természetesen az egészséggel és az ünnepekkel is kiemelten foglalkozunk.
 
Programlehetőségek a szállodán kívül
Zalakaros és a környék megismerése érdekében a Karos Spa programszervezői kirándulások, túrák, utazások széleskörű választékát kínálják.
A zalakarosi szőlőhegyekre, vagy a Kilátóhoz irányuló túra, a városi kisvonatokkal (Dottó, Mini Expressz) való városnézés a település szépségeit hivatott bemutatni, de akad lehetőség a Kis-Balaton gyönyürű természeti kincseinek, akár egy kerékpártúra keretébentörténő  megtekintésére is.
 
További lehetőségek a teljesség igénye nélkül:
Borkóstolók a zalakarosi, vagy a környékbeli borospincékben
Sümegi Várjátékok
Operett estek Keszthelyen
Kápolnapusztai Bivalyrezervátum
 


Kérdésével, észrevételeivel kapcsolatban kollegáink készséggel állnak rendelkezésére. Egyéni ajánlatot, céges rendezvények, konferenciák, ajándékutalványok gyors és teljeskörű ügyintézése, kidolgozása az Ön személyes igényeinek megfelelően díjtalanul!

Válasszon a lehetőségek közül

  • Küldés

© 2014 | Turisztikai Hotel Klaszter - Minden jog fenntartva

logo logo logo logo